Yarvik TAB275 - reset hesla na "čínských" tabletech

Před nedávnem se mi dostal do ruky tablet Yarvik TAB275. Jedná se o starší kousek, který dnes již neoslní, ale majitelé si jej přáli dále užívat.

Problém byl, že tablet byl zabezpečen heslem, které bylo zapomenuto a stejně tak google účet, přes který by šlo odemkout.

Co tedy zbývalo než reset do továrního nastavení pomocí servisního menu. Do něj bysme se zde měli dostat při zapnutí držením tlačítek zapnutí (POWER) a zeslabení hlasitosti(VOL-). Bohužel přes veškeré pokusy se nezadařilo.

Natřít na zeleno a zahodit do kopřiv, řeknete si. Ale nedalo mi to a začal jsem googlit. A našel jsem prográmek Adroid multitools, který umí odblokovat "čínské" tablety. Ke stažení je na těchto stránkách: http://mytabletguru.com/steps-to-use-android-multi-tools-software/

Ovládání programu zvládnete. Můžete si vybrat z více možností - reset do továrního nastavení nebo jen zrušení hesla. Možná budete potřebovat ovladače pro spojení ADB, pokud už je v PC nemáte. Můžete je nainstalovat ručně přímo pro vaše zařízení nebo použít nástroje pro jejich instalaci, který se jmenuje ADB driver installer a stáhnete jej zde: http://mytabletguru.com/drivers-for-android-tablet/